Servis Randevusu



İletişim

Yukarıdaki Adresden veya yine yukarıdaki iletişim bilgilerinden veya aşağıda yer alan formu kullanarak bizlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Aydınlatma Metni

Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması

BORUSAN OTOMOTİV İTHALAT VE DAĞITIM A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

a) Veri Sorumlusu ve Temsilcisi

Kişisel verileriniz; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 Sayılı Kanun”) uyarınca veri sorumlusu olarak Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş., Borusan Otomotiv Pazarlama ve Ticaret A.Ş., Borusan Otomotiv Premium Kiralama ve Ticaret A.Ş. ve yetkili satıcı/servis/üreticileri (hepsi birlikte “Borusan Otomotiv ve yetkili satıcı, servis ve üreticileri” veya “Şirket”) tarafından, aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. Detaylı bilgiye www.borusanotomotiv.com ve www.premiumkiralama.com internet siteleri üzerinden, ilgili şirket ile ilgili olarak kamuoyu ile paylaşılmış olan “Kişisel Verilerin Korunması” başlığı altından ulaşabilirsiniz.

b) Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Sizinle olan ilişkimiz kapsamında kişisel verileriniz;
Kişisel verileriniz bazı spesifik amaçlarla işlenebilmesi için ise 6698 Sayılı Kanun kapsamında açıkça rızanızı vermiş olmanızı aramaktayız. Herhangi bir platformda açık rızanızı vermiş olmanız halinde, verilerinizin işlenebileceği amaçlar ise aşağıda sayılmaktadır: Yukarıda sayılan tüm amaçlar birlikte “Amaçlar” olarak ifade edilecektir.

c) İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Toplanan kişisel verileriniz; yukarıda sayılan Amaçların gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla Borusan Holding A.Ş. ve direkt ve dolaylı iştirakleri başta olmak üzere; yurt içindeki ve yurt dışındaki iş ortaklarımızla, tedarikçilerimizle, lojistik firmalarıyla, broker şirketleriyle, etkinlik şirketleriyle, dijital ajanslarla, çağrı merkezi hizmet sunucularıyla, denetim şirketleriyle, bankalarla, sigorta şirketleriyle ve sair iş ortaklarımızla, iştiraklerimizle, dışarıdan hizmet alınan üçüncü kişilerle, hukuken yetkili kamu kurumları ve özel kişi ve kurumlar ile 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde paylaşılabilecek ve yurt dışına aktarılabilecektir.

d) Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel veriler; Borusan Otomotiv ve yetkili satıcı, servis ve üreticileri tarafından farklı kanallar ve farklı hukuki sebeplere dayanarak yukarıda sayılan Amaçlar kapsamında toplanmaktadır. Bu süreçte toplanan kişisel verileriniz, fiziki ortamda tarafımızca ya da iş ortaklarımız veya yetkili satıcı ve servislerimiz kanalıyla; tanıtım ve sponsorluk etkinliklerinde, üreticilerimiz ve diğer iş ortaklarımız kanalıyla; dijital ortamda internet siteleri, mobil uygulamalar, çağrı merkezi vb. kanallardan elde edilmektedir. Kişisel verileriniz yukarıda sayılan Amaçların sağlanması ve hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmeye dayanan hukuki sebeplerle işlenmektedir.

e) Kişisel Veri Sahibinin 6698 sayılı Kanun’un 11. maddesinde Sayılan Hakları

Kişisel veri sahipleri olarak siz,
Haklarınıza ilişkin taleplerinizi İnternet sitemizde yer alan “Kişisel Verilerin Korunması Başvuru Formu” başlığı altında düzenlenen yöntemlerle iletmeniz durumunda, talebin niteliğine göre talebiniz en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde sonuçlandıracaktır.

Yasal Not

Kişisel Bilgiler

Bu sitenin bazı bölümlerinde, sizden kişisel bilgilerinizi iletmeniz istenmiş olabilir. Ad, soyad, cep telefonu numarası, elektronik posta adresi gibi kişisel verilerinizi paylaşmanız tamamen kendi seçiminize bağlıdır. Bu bilgiler ticari elektronik ileti gönderimine onay vermeniz halinde, Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş. ve Borusan Otomotiv Pazarlama ve/veya Ticaret A.Ş. tarafından size yönelik yapılacak ürün hizmet, özel teklif ve kampanyalara ilişkin pazarlama iletişimi faaliyetleri ile buna benzer davet, tanıtım, kutlama ve anket uygulamaları da dâhil olmak üzere her türlü ticari elektronik iletinin gönderiminin E-posta, Telefon, SMS/MMS kanalları vasıtasıyla gerçekleştirilmesinde kullanılır ve işbu bilgiler Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş. ve/veya Borusan Otomotiv Pazarlama ve Ticaret A.Ş. tarafından işlenip muhafaza edilir. İletişim bilgileriniz ticari elektronik ileti gönderimine ilişkin hizmet alınan üçüncü kişilerle paylaşılabilir ve kişisel verileriniz bu faaliyetler kapsamında işlenip, muhafaza edilip, üçüncü kişilerle paylaşılabilir.

Ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer kayıtlar gerektiğinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na sunulmak üzere kayıt altına alınarak saklanacaktır. Veri tabanımızda hangi verilerinizin bulunduğunu öğrenme, yanlış olan verilerinizin düzeltilmesini ve sizinle iletişime geçilmesine engel olunmasını talep etme hakkınız bulunmaktadır. Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş. ve Borusan Otomotiv Pazarlama ve/veya Ticaret A.Ş. tarafından gönderilen e-postaların alt kısmında bulunan “Üyelik tercihlerinizi değiştirmek veya üyeliğinizi iptal etmek için lütfen tıklayınız.” linkine tıklayarak, ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili bilgi vermek amacı ile gönderdiğimiz SMS’leri almak istemediğinizi “BMWIPTAL”, “MINIIPTAL”, “JAGUARIPTAL”, “LANDROVERIPTAL” veya “BMWMOTOIPTAL”yazıp 3172’ye göndererek iletebilirsiniz.

Telif

Telif hakkı Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş.'ye (İstanbul/Türkiye) aittir. Tüm haklar saklıdır. Bu sitede yayınlanan metin, görsel, ses, animasyon ve video dosyaları ile tasarımları 5846 sayılı Yasa ve ilgili Mevzuat gereği telif altındadır. Tüm öğeler ticari amaç için kopyalanamaz, kullanılamaz ve başka sitelerde yayınlanamaz.

Logolar

Sitemizde yayınlanan tüm logolar, marka ve kurumsal amblemler ve araç üstündeki model yazıları, 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname hükümleri ile korunmaktadırlar. Aksi belirtilmediği sürece kopyalanamaz ve kullanılamazlar.

Bilgiler

Tüm bilgiler Borusan Otomotiv tarafından "olduğu gibi" ve hiçbir surette herhangi bir garanti ya da taahhüt içermeden ya da ima edilmeden verilmektedir. Bilgilerin doğru olduklarından yola çıkıldıysa da, bazı hata ya da yanılgıları içermesi mümkün olabilir.

Ürünler

Bu sitede yer alan tüm ürün bilgileri yayın en son elde edilen bilgiler doğrultusunda hazırlanmıştır. Borusan Otomotiv A.Ş. dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazı hatalarından dolayı sorumluluk alınmaz.


Borusan Otomotiv İletişim Merkezi'mizi hafta içi 08.00 - 20.00, hafta sonu ise 09.00 - 18.00 saatleri arasında arayabilirsiniz
Mesajınızı iletmek için iletişim formunu da doldurabilirsiniz. (http://www.borusanotomotiv.com/bize-ulasin.aspx)

Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş.
Adres: Firuzköy Bulvarı No: 21 34320 Avcılar/İstanbul
Telefon: 0212 412 00 00

Borusan Otomotiv Pazarlama ve Ticaret A.Ş.
Adres: Firuzköy Bulvarı No: 21 34320 Avcılar/İstanbul
Telefon: 0850 2528080

Borusan Otomotiv Grubu’nun , bana özel fırsat ve ayrıcalıklar sunarak, kişisel verilerimi Aydınlatma Metni kapsamında işlemesini ve hizmet ilişkisi içerisinde olduğu taraflar ile paylaşmasını

Kabul Ediyorum
Kabul Etmiyorum

Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş.'nin, paylaşmış olduğum iletişim bilgilerime tercih ettiğim kanallardan özel kampanyalar için ileti göndermesini kabul ediyorum.

E-Posta:

Evet
Hayır

SMS/MMS:

Evet
Hayır

Telefon:

Evet
Hayır